Уилям мисли, че Хари се интересува само от славата

И я поставя над семейството
30 апр 2021 23:25, Ивета Иванова
19
Уилям мисли, че Хари се интересува само от славата
Снимка: БГНЕС

  Принц Уилям обвинява брат си принц Хари, че е поставил славата над семейството. Причината е интервюто, което Хари и Меган Маркъл дадоха за Опра Уинфри, в което бяха направени много разкрития за кралското семейство.

Уилям обвинява брат си, че преследва слава, вместо да проведе лични разговори с членовете на кралското семейство.
"Разговорът, който проведоха Хари и Уилям след голямото интервю, не завърши добре. Уилям мисли, че Хари е станал прекалено горделив, откакто се премести в Калифорния - този успех и Холивуд го направиха надменен. Той вече обвини Хари, че поставя славата над семейството, след голямото интервю", посочва източник на "Us Weekly".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
кат не сте му преди 3 години
осигурили пари - сам си ги изкарва ...
12
4
 
2
 
! Отговори
Какво ви пречи... преди 3 години
Хари, та хвърляте кал по него.А тези от снимката ? Тънат в безделие и освен да се пърцат не правят нищо друго.
11
5
 
8
 
! Отговори
Ебассси преди 3 години
Хайде, разкривайте кой е биологичния баща на изтърсака Просто Хари , който е забременил непорочната Даяна и да се свършва с тази агония .
10
3
 
10
 
! Отговори
... преди 3 години
Не славата а сли.вата на Меган
9
6
 
5
 
! Отговори
така е преди 3 години
Защото кралската фамилия винаги налива бензин в огъня, бута останалите към либералните ценности като: правата на тъмничките, но самите те въобще не вярват и не ги искат тези ценности! Харито ги изпорти и показа на целия свят, колко са чисти от вътре.
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за Меган-мечтата на всяка слугиня е да стане господарка..
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден ли ще се пускат новини, в които кралското семейство ще се предствавя в добра светлина, а Хари и Меган в лоша? Няма нужда, тук в България слабо се вълнуваме.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормалко . Хари е тежко депресирано дете. Знае от малък,че никога няма да е крал и винаги,ще е в сянката на брат си. За това и цял живот прави глусоти. Разглесеният муйльо не са го научили, че без парите на короната и името му щеше да е един обикновен рижав английски бастуннн:) Очаквам скоро да почне да ближе обувките на брат си като огладнее
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на майка си се е метнал, докато този - на баба си , разрешава си проблемите без да се разчува.
4
5
 
5
 
! Отговори
До любознателен преди 3 години
Шотландия и Северна Ирландия сега са роби на кралицата и кралското семейство.............това е 100 % ясно............очаквам пак война между Великобритания и Аржентина за Фолклендските острови!!!
3
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бийте им шута и ги оставяйте да се оправят сами. Искаха да не са част от Кралското семейство и молбата им беше удволетворена. Точка. Дръжт се така, все едно не съществуват.
2
11
 
4
 
! Отговори
любознателен преди 3 години
До 2И какъв им е до сега проблема със свободата на Шотландия и Северна Ирландия?Или те боли, че няма да са роби на брюкселските зелки и глобалистичните им изгъзици?
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакам разпадането на Британската империя..............свобода за Шотландия, Северна Ирландия ............а Фолклендските острови- на Аржентина!!!